انواع سمعک
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 1527

انواع سمعک ، سمعک ها در بهبود شنوایی و درک گفتار افراد کم شنوایی انتقالی و حسی عصبی سودمند هستند. سمعک ها ارتعاشات صوتی را تقویت کرده و سلول های مویی باقی مانده ارتعاشات بزرگتری را کشف کرده است، که آنها را به سیگنال های عصبی تبدیل می کند و این سیگنال ها به مغز وارد می شوند.
این که شما چه نوع سمعکی انتخاب کنید بستگی به میزان کم شنوایی شما دارد اگر هر دو گوشتان کم شنوایی داشته باشد، دو سمعک به شما توصیه می شود زیرا سیگنال های بیشتری را به مغز وارد می کند و به درک گفتار بهتر کمک می کند.
انواع سمعک
دانشمندان انواع سمعک را به سه دسته تقسیم می کنند که شامل سمعک آنالوگ، سمعک دیجیتال، سمعک هوشمند می شود.
سمعک آنالوگ: این نوع سمعک ساده ترین سمعک در بازار است و امواج صوتی را دریافت و آنها را به امواج الکتریکی تبدیل می کند و قابلیت تنظیم صدا را دارد.
سمعک دیجیتال: این سمعک علاوه بر میکروفن، بلندگو و تقویت کننده که اجزای اصلی هر سمعکی هستند، بخشی به نام مدارات پردازشی دارد. مدارات پردازشی از تعداد کانال ها و باندها تشکیل شده اند و هر چه تعداد این باندها و کانال ها بیشتر باشد سمعک پیشرفته تر است.
سمعک هوشمند: این سمعک توانایی تغییر صداها و برنامه ها را دارد و صداها را، به صورت خودکار کم یا زیاد می کند و طبق شرایط های گوناگون برنامه را تغببر می دهد.
چطور از سمعک نگهداری کنیم
1-سمعک ها را از گرما و رطوبت دور نگهدارید.
2-زمانی که سمعک در گوشتان هست، از اسپری مو استفاده نکنید.
3-باتری تمام شده سمعک را بلافاصله عوض کنید.
4-زمانی که از سمعک استفاده نمی کنید آن را خاموش کنید.
نتیجه گیری
اگر قرار است سمعک تهیه کنید بهتر است از همان اول، سمعک با کیفیتی را انتخاب کنید که در آینده به مشکل نخورید تهیه سمعک بر اساس مشکل فرد می باشد در صورتی که هر دو گوش فرد مشکل دارد، از سمعک دو گوش استفاده کنید.