چغندر قند، سیر، جو دو سر و آوواکادو، خوراکی های کاهنده فشار خون بالا

چغندر قند، سیر، جو دو سر و آوواکادو، خوراکی های کاهنده فشار خون بالا، دکتر Marwah Abdalla، متخصص قلب در یک مرکز پزشکی در نیویورک می ‌گوید: “رژیم غذایی دش سالم است و سرشار از غذاهایی است که دارای مقدار زیادی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، پروتئین و فیبر هستند.” این مواد مغذی به طور طبیعی برای کاهش فشار خون ضروری هستند. به این ترتیب، با ترکیب این غذاهای مورد تایید متخصص قلب در رژیم غذایی، همراه با مصرف داروهای تجویزی و پیگیری منظم ورزش، می توانید به کاهش فشار خون کمک کنید.

چغندر قند

چغندر قند به شکل مشابه بلوبری، نیتریک اکسید را عامل کاهش فشار خون بالا می داند. تحقیقات نشان داده است که نوشیدن آب چغندر قند می تواند فشار خون سیستولیک را به میزان ۴ تا ۵ میلیمتر جیوه کاهش دهد. سعی کنید آب ریشه چغندر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، و اگر قصد خرید آن از فروشگاه را دارید، مطمئن شوید که حاوی شکر اضافه نباشد.

این را امتحان کنید: از چغندر در سالاد، سوپ و سالاد کلم استفاده کنید و لذت ببرید.

 

سیر

طبق گزارش موسسه ملی بهداشت، ترکیب آلیسین در سیر می ‌تواند به کاهش فشار خون بالا کمک کند. آلیسین وقتی آزاد می‌ شود که سیر خرد یا له شده باشد. با این حال، پزشکان استفاده از مکمل‌ های سیر را توصیه نمی ‌کنند، چون تحقیقات محدودی در مورد اثربخشی آن‌ ها برای فشار خون بالا وجود دارد.

این را امتحان کنید: کمی روغن زیتون بر روی سرسیر بپاشید و سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که قهوه ‌ای و نرم شود. لایه بالای سر سیر را ببرید و بافت خامه‌ ای و کره‌ ای آن را خارج کنید.

 

سیب ‌زمینی‌ شیرین

سیب‌ زمینی شیرین سرشار از منیزیم و پتاسیم است که هر دو بخشی اساسی از رژیم کاهش فشار خون بالا هستند. سیب‌ زمینی شیرین حاوی فیبر بالایی است که برای قلب شما هم خوب است.

این را امتحان کنید:  سیب‌ زمینی شیرین را به صورت ورقه ورقه برش دهید و در تابه بپزید و به عنوان یک شام خوشمزه و سریع از آن لذت ببرید.

 

جو دو سر

دانه های کامل با فیبر بالا، به خصوص جو دو سر، با کاهش خطر بیماری ‌های قلبی و عروقی مرتبط هستند. مطالعات نشان می ‌دهند که تنها مصرف دانه ها به صورت سه وعده غذایی در روز می‌ تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا ۱۵ درصد کاهش دهد. خوردن جو دو سر به عنوان صبحانه یک راه عالی برای شروع روز خود با دانه ‌های کامل است.

 

ماهی قزل آلا

ماهی های چرب مثل قزل ‌آلا و خال مخالی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که التهاب را کاهش می‌ دهند و می ‌توانند به کاهش فشار خون بالا کمک کنند. آن‌ ها هم چنین یک منبع عالی ویتامین D هستند که به بدن کمک می ‌کنند تا کلسیم جذب کرده، از افسردگی محافظت کند و فشار خون را تنظیم کند.

این را امتحان کنید: پخت ماهی چرب بسیار آسان است. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد.

 

آووکادو

آووکادو منبع بزرگی از کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. یک آووکادو حاوی حدود ۹۷۵ میلی ‌گرم پتاسیم است که حدود ۲۵ درصد مصرف روزانه شما را تشکیل می دهد.

این کار را امتحان کنید: از نان تست با لایه ای از آووکادو لذت ببرید و یا آن را با ماهی تن به جای مایونز برای درست کردن یک ساندویچ غنی از پروتئین مخلوط کنید.

برگرفته از سایت مجله سلامت