در هنگام گرفتن رژیم غذایی وگان چه اتفاقی در بدن شما رخ می دهد؟ (بخش دوم)
- توضیحات
- نوشته شده توسط Super User
- دسته: blog
- بازدید: 18

در هنگام گرفتن رژیم غذایی وگان چه اتفاقی در بدن شما رخ می دهد؟ (بخش دوم)، در ادامه بررسی تأثیرات رژیم وگان بر عملکرد و متابولیسم بدن، در این مقاله می خواهیم به موضوع کاهش خطر ابتلا به بیماری بپردازیم. شما می توانید با رعایت این رژیم غذایی، خطر ابتلا به بیماری را در خود کاهش دهید. با ما همراه باشید.
خطر کمتر ابتلا به بیماری ها
بهترین خبر در مورد رژیم غذایی وگان این است که شما کمتر در معرض خطر ابتلا به طیف گسترده ای از بیماری ها قرار می گیرید.
در اینجا برخی از بیماری هایی که احتمال ابتلا به آنها کمتر است آورده شده است:
-
بیماری های گوارشی
احتمالا می دانید که انواع مختلفی از باکتریها وجود دارند که در روده شما زندگی می کنند. این نوع باکتری ها می توانند بر سلامت کلی روده تاثیر بگذارند. مطالعات نشان داده اند که رژیم غذایی منتخب شما می تواند یک میکروبیوم روده را به طور کلی تغییر دهد.
یکی از بیماری های گوارشی که می تواند تحت تأثیر رژیم غذایی قرار بگیرد سندرم رودهی تحریک پذیر یا IBS است.
مقدار اسید صفراوی مدفوعی در دستگاه گوارش در افراد گوشت خوار بیشتر است. میکروبیوم های این اسیدهای صفراوی نیز تعداد بیشتری میکروب باکتریایی خاص دارند که به عنوان B. wadsworthia شناخته می شوند. این باکتری ها ارتباط نزدیکی با IBS دارد.
-
بیماری قلبی
اگر نگران ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستید، تغییر رژیم غذایی به رژیم غذایی وگان می تواند یک گام مثبت در جهت درست باشد. کسانی که گوشت و سایر محصولات حیوانی می خورند ، ۲۴٪ بیشتر از بیماری ایسکمیک قلب رنج می برند و ۴۰٪ بیشتر احتمال ابتلا به هر نوع بیماری قلبی را دارند.
بسیاری از پروتئین های گیاهی، در کاهش سطح کلسترول مضر و متعادل کردن فشار خون، شگفت انگیز عمل می کنند.
مطالعات نشان داده که گیاهخواران نسبت به گوشت خواران چربی اشباع شده کمتری مصرف می کنند.
-
بیماری مرتبط با استخوان
غذاهای گیاهی، به خصوص سبزیجات و میوهها، معمولا دارای بار اسیدی پایینی هستند. یک بررسی نشان داد که این بارها جذب استخوان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. این فرآیند شامل شکستن استخوان ها می شود و باعث می شود مواد معدنی از آنها وارد جریان خون شوند.
این مطالعه نشان می دهد که گیاهخواران، که احتمالاً میوه و سبزیجات زیادی مصرف می کنند، می توانند از این مزایا بهره مند شوند و خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با استخوان مانند پوکی استخوان را کاهش می دهد. با این حال، تحقیقات بیشتری برای نتایج قطعی لازم است.
-
دیابت
دیابت نوع ۲ غالباً ناشی از شیوه زندگی ناسالم است که شامل مصرف زیاد قند و کربوهیدرات است. مطالعات نشان می دهند که در رژیم غذایی گیاهی تا ۳۵ درصد سطح کلسترول مضر کاهش می یابد و بسیاری معتقدند که این امر منجر به کاهش ریسک دیابت می شود.
-
سرطان
طبق مجموعه ای از مطالعات مختلف، در رژیم غذایی وگان احتمال ابتلا به انواع سرطان کمتر است. این ممکن است به دلیل مصرف مواد غذایی سالم تر و در نتیجه کالری کمتری باشد. مصرف مواد غذایی سالم تر در نهایت منجر به کاهش ۱۵ درصدی ابتلا به سرطان نیز می شود.
برگرفته از سایت مجله سلامت